Menu
Ontdekkingsmenu
Huisgemaakte wildpaté met pistache en truffel
of
Ravioli van fazant met boschampignons
-
Pasta truffel
-
Sorbet
-
Hertenkroon met wildgarnituur/ Grand veneur saus
of
Roggenvleugel/ kappertjes/ hazelnootboter/ zeekraal
-
Appeltaartje met vanille ijs
of
Dame Blanche
of
Irish Koffie
of
Kaasplankje van Tricht + 3 euro supplement
63 € (3 gangen)
78 € (4 gangen)
met aangepaste wijnen / water / koffie : 25 € per persoon
Menu wordt enkel geserveerd per volledige tafel
Kreeftenmenu
(blauwe kreeft 750 gr.)
Amuse-bouche
-
Salade van kreeft
-
Bisque van blauwe kreeft
½ kreeft naar keuze (belle-vue / gegrild)
-
Irisch koffie
of
Meringue met citroen chutney
of
Dame blanche
€90 (Blauwe kreeft 750 gr.)
met aangepaste wijnen / water / koffie : 25 € per persoon
Menu wordt enkel geserveerd per volledige tafel
Lunchmenu Donderdag
Voorgerecht van de dag
-
Châteaubriant
-
Dessert van de dag
38 € Menu
Menu wordt enkel geserveerd op de middag
Lunchmenu Vrijdag
Voorgerecht van de dag
-
Zeetong (300g) / Frietjes / Tartaarsaus
-
Dessert van de dag
38 € Menu
Menu wordt enkel geserveerd op de middag
Dranken
Aperitief
Cocktails
Ginsations
Frisdranken
Bieren
Wijn per glas
wit
wit
wit
geen toegevoegde suikers – rosé
geen toegevoegde suikers – rosé
rood
rood
rood
rood
DESSERTWIJN
À la carte
Fingerfood
Voorgerechten
2CVT
Schaaldieren
2CV
Visgerechten
Vleesgerechten
De labrador van de koeien, donker vlees met fijne vleesdraad en subtiele marmering, waanzinnig lekker. Het gras en klaveren dragen hier zeker hun steentje toe bij. Na Angus het meest gekweekte vleesras ter wereld.
Het Argentijnse vee loopt vrij rond in de uitgestrekte pampa's en doet zich tegoed aan het overvloedige, malse gras. Groeihormonen zijn absoluut uit den boze in Argentinië; alles is 100% puur natuur! De pampa's met hun typische vegetatie zorgen voor een unieke smaakbeleving.
Supplementen
Salades
Kids
3-gangen Lunchmenu – Maandag tot Vrijdag
Vraag erna aan de kelner
€ 38,00
Dagverse suggesties
Voorgerechten
Hoofdgerecht
2CVT
2 CVT

