Menu
Ontdekkingsmenu
Panna cotta/asperges/gerookte paling
of
Sint-jacobsvruchen gegrild
-
Asperges op zijn Vlaams
-
Sorbet
-
Kalfs dunne lende traag gegaard/aardappelroosje/asperges/kalfs jus/huisgemaakte pickles
of
Wilde zeebaars/asperges/ handgepelde garnalen/bloemkoolmousse/hollandaisesaus
-
Peer belle Helene
of
Dame Blanche
of
Irish Koffie
63 € (3 gangen)
78 € (4 gangen)
met aangepaste wijnen / water / koffie : 25 € per persoon
Menu wordt enkel geserveerd per volledige tafel
Kreeftenmenu
(blauwe kreeft 750 gr.)
Amuse-bouche
-
½ kreeft verwerkt in een creatie van de chef
-
Bisque van blauwe kreeft
½ kreeft naar keuze (belle-vue / gegrild)
-
Chocolade moelleux met vanille-ijs
€95 (Blauwe kreeft 750 gr.)
met aangepaste wijnen / water / koffie : 25 € per persoon
Menu wordt enkel geserveerd per volledige tafel
Lunchmenu Donderdag
Voorgerecht van de dag
-
Châteaubriant
-
Dessert van de dag
38 € Menu
Menu wordt enkel geserveerd op de middag
Lunchmenu Vrijdag
Voorgerecht van de dag
-
Zeetong (300g) / Frietjes / Tartaarsaus
-
Dessert van de dag
38 € Menu
Menu wordt enkel geserveerd op de middag
Dranken
Aperitief
Cocktails
Ginsations
Frisdranken
Bieren
Wijn per glas
wit
wit
wit
geen toegevoegde suikers – rosé
geen toegevoegde suikers – rosé
rood
rood
rood
rood
DESSERTWIJN
À la carte
Fingerfood
Voorgerechten
Schaaldieren
Visgerechten
Vleesgerechten
Supplementen
Salades
Kids
3-gangen Lunchmenu – Maandag tot Vrijdag
Vraag erna aan de kelner
€ 38,00
Dagverse suggesties
Voorgerechten
met daslook, croutons, zure room, brunoise asperges
met gerookte zalm, hollandaisesaus, handgepelde garnalen
burratta /tomaten /Guanciale
met asperges en gerookte paling
Hoofdgerecht
met bladerdeeg, asperges, bearnaisesaus
met asperges, handgepelde garnalen, bloemkoolmousse en
hollandaisesaus
met asperges, aardappelroosjes,
kalfsjus en huisgemaakte pickles
met spinazie, parmezaan en guanicole
met handgepelde garnalen en hollandaise saus