Ontdekkingsmenu
Tartaar kalfsvlees / Secretto 07 / asperges / saus vierge
of
Carpaccio van zalm / roomkaas / asperges / croutons
Sorbet
Asperges / kreeftenbearnaise / handgepelde garnalen / gerookte zalm / aardappelmousseline / bieslook
of
Turine dunne lende (Portugees) / gegrilde asperges / cowboy / butter / gratin per 2 cvt
Baverois / platte kaas / passievrucht / cocobanaanijs
of
Aardbei en asperge / yogurt espuma / vanilleijs of
Irish Koffie
60 € Menu
met aangepaste wijnen / water / koffie : 25 € per persoon
Menu wordt enkel geserveerd per volledige tafel
Kreeftenmenu
(blauwe kreeft 750 gr.)
Amuse-bouche
½ kreeft verwerkt in een creatie van de chef
Bisque van blauwe kreeft
½ kreeft naar keuze (belle-vue / gegrild)
Chocolade moelleux met vanille-ijs
€90 (Blauwe kreeft 750 gr.)
met aangepaste wijnen / water / koffie : 25 € per persoon
Menu wordt enkel geserveerd per volledige tafel
Tartaar van Rundsvlees-kropsla-frietjes of Coq au vin
Coupe Advocaat of Crème Brûlée
Tagliatta Di Manzo -Truffel-Rucola-Parmezaan-Frietjes of Reuze Gamba’s à la Plancha
wit
wit
wit
geen toegevoegde suikers – rosé
geen toegevoegde suikers – rosé
rood
rood
rood
rood
DESSERTWIJN
'Umi' runderen zijn afkomstig van Uruquay, ze worden graangevoederd en hormonenvrij gekweekt. Het vlees heeft een mooie marmering en is zeer mals. De smaak is uniek en wordt steeds populairder bij sterrenchefs.
De Turina, voornamelijk gebruikt voor de zuivelproductie, is een zeer wijdverspreid ras, dat geconcentreerd is in het
kustgebied van Noord-Portugal. De vegetatie is overvloedig en gevarieerd, waardoor het vlees van hoge kwaliteit en
een sterke smaak is.
Irish beef runderen zijn voordurend in beweging en eten vers gras. Hierdoor geven ze een donkerrood vlees dat rijk is aan omega3 en vitamine A en E. Het vlees heeft een unieke smaak en is ongelofelijk mals
3-gangen Lunchmenu – Maandag tot Vrijdag
Vraag erna aan de kelner
€ 35,00
All Rights Reserved | Den Boomgaard
Development by Domani Brussels