Driesstraat 134, 1861 Meise

BE0652.634.905

Tel: +32(0)2/270 0627  

Email: contact@DenBoomgaardMeise.be

 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Traiteur

BBQ

BASIS - 

Materialen: barbecue, houtskool, keukenmaterialen,buffettafels met linnen, borden, bestek.

        

Saladbar: Rijke keuze aan huisgemaakte slaatjes, groenten en sausjes.

 

Broodmand: Assortiment van ovenverse broodjes.

Vergezeld van verscheidene variaties van salades, groenten, sauzen, aardappelen en pasta’s.

SMALL – BBQ BASIS +

Gegrilde sardienen 

Gerookte kippenbil 

Kruidige merguez worstjes 

Spare ribs 

Hamburger 

PRIJS PER PERSOON: € 32.00

MEDIUM – BBQ BASIS +

Gegrilde sardienen 

Gestoomde zalmfilet met groentenjulienne en papillotteSupplement 

Kruidige merguez worstjes 

Ossehaas of T-bone steak in z’n geheel

met béarnaise saus 

Spare ribs  

Lamskoteletjes 

Hamburger  

PRIJS PER PERSOON: € 42.00

Walking Dinner

Walking dinner gedurende 4h € 60,00 per persoon
 
KOUD
 

– Tonijn carpaccio met appeltjes
– Rundscarpaccio met rucola en truffelolie
– Slaatje van gerookte eendenborst en ganzenlever
– Glaasje van grijze garnalen en zure room en dille
– Glaasje van guacamole en geroosterde scampi’s
– Terrine van wild met zijn twee konfijt
– Salade van gerookte eendenborst met aspic van mango
– Carpaccio van wilde zalm op Deense wijze
– Tartaar van rode tonijn en pijpajuin
– Schotse zalmcarpaccio met dille
– Huisgerookte Schotse zalm met bieslookvinaigrette,                              bisnippers en peterselie
– Tartaar van tonijn met avocado puree
– Salsa van tomaat met carpaccio van Sint-Jacobsvruchten en                limoen- en gembercrème
– Roulade van Noorse gerookte zalm met komkommer,
– Crème van avocado en frisse garnituur
– Moscovietaardappel met gerookte paling, grijze garnalen                      en coulis van gedroogde tomaten
– Tartaar van tonijn vergezeld van komkommer en een kruidenslaatje
– Javanais van gerookte zalm met een kruidenkaa

   en een seizoenslaatje
– Ganzenlever met mangochutney en peperkoek
– Een sigaar van rundscarpaccio met een ganzenlevervulling

WARM

– Parelhoen met gestoofde witloof
– Bisque van kreeft geparfumeerd met cognac
– Lamsnootjes met tijm en gratin d’auphinois
– Pittige Thaise curry van kip
– St-Jacobsvruchten en gebakken bloedworst op Pastinaak puree
– Kracht bouillon van Fazant met fijne groentjes
– Velouté van knolselder met julienne van everbout
– Carrousel van kalkoenfilet met parmaham, mozzarella di buffola

   en een essence van madeira
– Heerlijk uiensoep uit Frankrijk
– Magret van eend met demi glace saus geparfumeerd

   met trappistenbier
– Tagliata van ossenhaas met een chutney van tomaat
– Torentje van lauw gerookte kwartel en een puree van doperwten
– Filet van botervis en een tapenade van olijfjes uit de Provence
– Gestoomde bressekip en gerookte lardons
– Scampistaartje met een infuus van venkel en Noilly Prat
– Angusbeef met een bordelaise saus en gestoofde boschampignons