Lunch & dagschotels

 

Maandag 29/03

  • Soep: Paprikasoep
  • Voorgerecht: Tonijncarpaccio met wasabi
  • Hoofdgerecht: Vissersbord met saus van bisque en puree

Dinsdag 01/03

  • Soep: Juliennesoep
  • Voorgerecht: Zalm gravlax met zijn garnituur
  • Hoofdgerecht: Ballotine van gevogelte met Provençaal saus en rijst

Woensdag 02/03

  • Soep: Roomsoep Agnès Sorel
  • Voorgerecht: Tomaat mozzarella en basilicum
  • Hoofdgerecht: Mixed grill met in de oven gebakken aardappelen Hofmeesterboter

Donderdag 03/03

  • Soep: Roomsoep van witloof
  • Voorgerecht: Scampi’s met nantua saus
  • Hoofdgerecht: Stoofpotje van lam met gekookte aardappelen

Vrijdag 04/03

  • Soep: Bisque
  • Voorgerecht: Oesters
  • Hoofgerecht: Solletjes met frietjes en salade

 

Dagschotels: Soep met een hoofdgerecht € 15,00
Lunch: Voorgerecht met een hoofdgerecht € 22,00
Lunchmenu: Voorgerecht met een hoofdgerecht en een dessert € 26,00

webking1861002Lunch