Paasmenu

Voorgerecht – Entrée

Gepofte bietjes met geitenkaas en komijncrumble

Betteraves rôties au fromage de chèvre et un crumble de cumin

 

 

Tussengerecht – Entre-plat

Blauwvintonijn-laagjes onder een nestje van witte asperges met ganzenleverschilfers en wasabi

Effeuillage de thon rouge sous un nid d’asperges blanches au capeau de foie d’oie et au wasabi

 

 

Tweede tussengerecht – Deuxième entre-plat

Sint jacobsoesters, prei, reypenaer

Coquilles Saint Jacques, poireaux et fromage de reypenaer

 

 

Hoofdgerecht – Plats principal

Lamskroon gekonfijt met honing, knoflook en rozemarijn

Carré d’agneau confite au miel, à l’ail et au romarin

 

 

Dessert – Dessert

Crème brûlée met soepje van rood fruit

Crème brûlée avec une soupe de fruits rouges

webking1861002Feestmenu’s