Walking dinner gedurende 4h € 60,00 per persoon
Koud

– Tonijn carpaccio met appeltjes
– Rundscarpaccio met rucola en truffelolie
– Slaatje van gerookte eendenborst en ganzenlever
– Glaasje van grijze garnalen en zure room en dille
– Glaasje van guacamole en geroosterde scampi’s
– Terrine van wild met zijn twee konfijt
– Salade van gerookte eendenborst met aspic van mango
– Carpaccio van wilde zalm op Deense wijze
– Tartaar van rode tonijn en pijpajuin
– Schotse zalmcarpaccio met dille
– Huisgerookte Schotse zalm met bieslookvinaigrette, uisnippers en peterselie
– Tartaar van tonijn met avocado puree
– Salsa van tomaat met carpaccio van Sint-Jacobsvruchten en limoen- en gembercrème
– Roulade van Noorse gerookte zalm met komkommer,
– Crème van avocado en frisse garnituur
– Moscovietaardappel met gerookte paling, grijze garnalen   en coulis van gedroogde tomaten
– Tartaar van tonijn vergezeld van komkommer en een kruidenslaatje
– Javanais van gerookte zalm met een kruidenkaa en een seizoenslaatje
– Ganzenlever met mangochutney en peperkoek
– Een sigaar van rundscarpaccio met een ganzenlevervulling
Warm

24,90 €

– Parelhoen met gestoofde witloof
– Bisque van kreeft geparfumeerd met cognac
– Lamsnootjes met tijm en gratin d’auphinois
– Pittige Thaise curry van kip
– St-Jacobsvruchten en gebakken bloedworst op Pastinaak puree
– Kracht bouillon van Fazant met fijne groentjes
– Velouté van knolselder met julienne van everbout
– Carrousel van kalkoenfilet met parmaham, mozzarella di buffola en een essence van madeira
– Heerlijk uiensoep uit Frankrijk
– Magret van eend met demi glace saus geparfumeerd met trappistenbier
– Tagliata van ossenhaas met een chutney van tomaat
– Torentje van lauw gerookte kwartel en een puree van doperwten
– Filet van botervis en een tapenade van olijfjes uit de Provence
– Gestoomde bressekip en gerookte lardons
– Scampistaartje met een infuus van venkel en Noilly Prat
– Angusbeef met een bordelaise saus en gestoofde boschampignons
webking1861002Walking dinner